Bestyrelsen

Dansk Søvnapnø Forening ledes af en bestyrelse på 5 personer, der vælges på Generalforsamlingen, som er foreningens højeste myndighed, samt formændene for de lokale råd.

Foreningen har grundet Coronakrisen ikke har haft mulighed for at afholde generalforsamling og få valgt ny formand. Set i lyset at formandens afgang  ved udgangen af marts 2020 er det besluttet,  at foreningen, indtil det bliver muligt at afholde generalforsamling og få valgt ny formand, fortsætter med et forretningsudvalg som daglig ledelse. Forretningsudvalget består af: Flemming Adamsen , den nuværende kasserer og Ellinor Wolff, foreningens konsulent og lokalrådsformand i Region Nordjylland.

• Bestyrelsen består af:
    Forretningsudvalg: Flemming Adamsen og Ellinor Wolff

Jan Veidiksen, næstformand
    Flemming Adamsen, kasserer
    Allan Johansen
    Rosa Veidiksen (pt. sygeorlov)

Ellinor Wolff, lokalrådsformand i Region Nordjylland

Henvendelser til foreningen bedes rettet til vores administrative medarbejder Karina Lykke Andersen. Tlf.: 35 42 41 26.   Email: k.lykke@snorker.dk

Henvendelse til øvrige bestyrelsesmedlemmer se under menupunktet Kontakter.